Pood

  • Kodu
  • Video Mängud
  • Kaasaskantavas Kotis kandekott jaoks NintendoGame Watch Kõva Kest, Veekindel, Kaitsev puhul Mäng ja Vaata Tarvik
img
img
img
img
img
img

Bullet Punkte:

1、Igakülgne Kaitse: kõva EVA kest kaitseb teie Game & Watch alates langeb, kriimustuste ja kokkupõrkeid.Super kohev sisemine vooder tagab suurepärase sise-kaitse oma Mäng & Vaadata.

2、lisaruumi: ladustamise kott Game & Watch on extra võrgusilma tasku, mida saab kasutada selleks, et salvestada USB-kaablid ja muud väiksemad tarvikud.Mugavam salvestada.

3、Lihtne teha: kaitsev puhul Game & Watch on rihm, mistõttu see lihtsam teha.See on ka kerge kaal ja kompaktne, sobib reisimiseks ja minna.

4、Veekindel ja Vastupidav: ladustamise korraldaja Game & Watch on veekindel ja kauakestev.Lisaks pakub see topelt tõmblukk disain, mida on lihtne avada ja sulgeda.

5、sobiks Ideaalselt: kaitsev kate on spetsiaalselt Nintendo Game & Watch.See sobib hästi ja annab parema kaitse.Palun pange tähele, et Game & Watch ja tarvikud ei kuulu.

Kirjeldus:

See hoiukarpi kaitseb teie Game & Watch alates langeb, tolmu, mustuse, kriimustuste ja mõju.See võtab lisatasu võrgusilma tasku, rihma, ja topelt tõmblukk disain, mis võimaldab seda mugavam kaasas kanda ja kasutada.

Tehnilised andmed:

Nimi: mängukonsool ladustamise kott

Ühilduvus: ühildub Nintendo Game & Watch

Materjal: EVA

Suurus: umbes 6.3*3.9*1.5 tolline/16*10*3.8 cm

Saadaval värvid: must ja punane, must ja roheline

Pakett Nimekiri:

1 x hoiukarpi

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Mark/Mudel: Nintendo
  • Brändi Nimi: Rondaful

Sildid: kandekott, mäng ja vaata kohtuasjas, gamewatch nintendo, mängu vaadata juhul, kohtuasi