Pood

  • Kodu
  • Video Mängud
  • Pehme Tolmukindel Puhul PS5 Disk/Digital Konsooli Protector Tolmukaitse Naha PlayStation 5 Mängu Konsool Tarvikud
img
img
img
img
img
img

Reklaam

Pehmest Silikoonist Juhul Kaas PS5 Gamepad

Kui gamepad karpi, mis on valmistatud Pehme ja sile toidu-grad silikoon materjalist kate.Täpselt lõigatud sobivad PlaySation 5 töötleja suurepäraselt ja lihtne juurdepääs kõikidele nuppudele.Ühildub kõigi Sony PlaySation 5 töötleja.

7 TK Silikoon Tolmu Pistikud Komplekt Sony PS5

See on tolmu-pistik, mis on spetsiaalselt ette PS5 mängu konsool.See on valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist materjal, keskkonnasõbralik, pehme, kulumiskindel, vastupidav ja pikaajaline kasutamine.See anti-tolmu pistiku saab vältida tolmu sattumist USB-ja HDMI-pordid, mängu konsool, ja vältida sadamad on blokeeritud.

Dekoratiivsed Ribad Puhul PS5 Töötleja

See kest kaas koos täpse väljalõike disain võimaldab kergesti juurdepääsu kõiki juhtimis-ja dock connector, millega tagatakse vaba ja mugav kogemus, kasutades vastutava töötleja poolt.16 värvid

Dual Kiire Laadija PS5 Töötleja

Töötleja laadijaga on võimalik laadida kuni 2 juhtmeta juhtseadet samaaegselt,premium chip & multiprotect ohutuse süsteemi kombineerida, et saavutada kiirem ja ohutum võimalik tasuta.Laadimisjaama võtab Type-C plug-in port disain, mida saab pakub lihtne ja kiire viis tasuta ja salvestada oma kontrollerid kindlalt.

Toote kirjeldus

Eest PS5 Konsooli

Mis on spetsiaalselt kavandatud PS5 Disk versioon ja Digitaalse Versiooni.Võib mugav oma igapäevast kasutamist ja kaitset.

Hea Kaitse

Konsool ise on valge, mis on lihtne saada määrdunud ja vana.Anti-tolmu-katte saab vältida tolmu ja kriimustuste ja vältida iga päev oksüdatsiooni ja kollasus põhjustatud pikaajalise kasutamise.

Lõikamise Täpsus

Täpselt lõigatud lihtne juurdepääs kaabli port, ilma et eemaldada tagasi kaablid.Lihtne paigutada ja eemaldada.

Toote Suurus

Detail

Toodete Nimekiri

1 X Tolmukindel Kate(Ei kuulu PS5 konsool)

Mobiil-Mobiiltelefon Seista PS5 Töötleja

See omanik võimaldab teil mängida nutitelefoni mängud sidumine PS5 töötleja esitama sujuvamat mängude kogemus,Lihtsalt klapp, kui ei kasuta suur kaasaskandmiseks, saab kanda omanik ja nautida mängu igal ajal, igal pool.Seda saab venitada kuni 9CM,universaalne ühilduvad telefonid kõik suurused.

Kamuflaaž Stiilis Vinüül Naha Kleebise Jaoks PS5 Töötleja

See on naha ühilduvust Sony PS5 Töötleja.Lihtne Paigaldada.Värvikas mustrid mitte ainult kaitsta oma vastutav töötleja, tolmu ja kriimustusi, kuid ka kaunistada & kaunistab oma kontroller.Kõrgeima Kvaliteediga, eemaldatav liim tagatud.Kaitsta oma vastutav Töötleja, tolmu ja kriimustusi.Saab lihtsalt ja täielikult eemaldatud (jätmata kleepuv jääk)

12tk LOGO Kleepsud PS5 Konsooli

Värvilised kleepsud teha PS5 konsooli veel kaunim ja ilusam.Meie kohandatud kleebised on valmistatud kasutades kvaliteetseid materjale ja printimise meetodeid,lihtne paigaldada ja lahti võtta,pole kleepuv jääk jääb.Sobib PS5 optiline ja digitaalne versioon,hüvasti regulaarne logo värvid.

Teenetemärgi Riba Kleepsud PS5 Konsooli

Toode on kleebis keskel jaoks PS5 Disk/Digitaalne versioon.See on lihtne kinni ja pisar,30+ erinevaid mustreid, kleebised, seal on alati üks, mis sobib teile.See võib kaitsta mängu konsooli sõrmejälgede, tolmu ja kriimustusi.Suurepärane täpselt lõigatud ja see ei mõjuta mis tahes väliste seadmetega.

  • Ühilduva Mark/Mudel: SONY
  • Tüüp: eest ps5 tarvikud
  • Funktsioon: Tolmukindel Jaoks PS5 konsooli
  • tugi: Tolmu Kate PS5 Konsooli
  • Tingimus: Eest ps5-mängude tarvikud
  • Brändi Nimi: TECTINTER
  • Sobivus: Protector Kaas PS5
  • Ühilduva: Eest PS5 Mängukonsool Asendamine
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tarvikud Tüüp: Tolmu Neto

Sildid: tarvikud ps5 ametlik, gintama tarvikud, ps5 hõbedane nahk, telefon ps5, kontrolli ps5, üpp playstation 5, ps5 psg kleebis, ps5 playstation 5 seista, videomängukonsoolid erilist, playstation 5 päitsed

  • Anonymous

    2023-01-04

    BOM

  • Anonymous

    2022-09-02

    See tundub hea, kuigi paar millimeetrit looser ei ole valus.