Pood

  • Kodu
  • Kodu
  • Moes Tuya WiFi, Infrapuna pult Juhtmeta USB IR+RF Pöörata TV Ventilaatori Lüliti Targa Kodu Automaatika Toetada Alexa
img
img
img
img
img
img

Tuya Smart WiFi, Infrapuna pult Juhtmeta USB IR+RF Töötleja 210°Pööramine jaoks infrapuna ja RF TV Ventilaatori Lüliti Targa Kodu Automaatika Toetada Alexa Google Kodu

Mida Moes

Peamised Omadused:

1.Uusim Smart IR+RF Töötleja 210°Pööramine USB Disain: Kõik-ühes infrapuna ja RF puldi Infrapuna smart seadmed kontrollimiseks, konditsioneerid, Televiisorid, fännid, Dvd-d, STBs, TV Kastid jne, ja isegi RF seadmed, nagu RF kerge,RF lülitit, RF ruloodega jne..See mahutab tuhandeid IR koodid mini 210°USB-disain, mida saab kasutada seinakontakti, arvuti kohta power bank a pistik, ja isegi kaasaskantavad rohkem paindlike kui vana versioon.

2. WiFi 2.4 G Hz Ühendus kiire seadistamise ja RAKENDUSE remote control : toetada Vaid siis, 2.4 G WiFi ühendus ei 5G HZ WiFi on saadaval ja ei ole rummu vaja.Kiire vastus, et nutitelefonide alusel Smart Elu APP, kui sidumine telefoni Bluetooth ja WiFi.Eemalt kontrollida oma maja infrapuna ja RF seadmed kõikjal kaudu Tuya Smart APP oma mugavuse.

3.Hääljuhtimine ja Seadme Osa: Teoste Alexa Kaja ja Google 'i Assistent, et hallata oma kodu seadmed lihtsalt häälega käsu, öeldes:" Alexa, lülitage õhukonditsioneer " , "Alexa, helitugevuse TV" ,isegi siis, täiendatud hääljuhtimine, keda RF seadmed SISSE - /VÄLJALÜLITAMINE seadme võrreldes teiste kaubamärkide.Samuti saab seadme jagada oma pereliikmetele, kontrolli oma targa kodu alusel koos Tuya Tark/Arukas Elu AVALDAJA.

4.Universaalne Ühilduvus: Laiendatud IR koodi raamatukogu kate üle 98%, s aying hüvasti puldid IR kodutehnika nagu TV -, Õhu-con,TV box, kerge, Ventilaator, Heli, jne.Saate kaugjuhtimise teel juhtida seadmeid, puudutades sõrme mobiilne APP oma 12 meetrit infrapuna kontroll vahemaa ja 360°isotroopne edastab signaali leviala, samuti saab kontrolli RF-toega seadmeid nagu kardin, rullkardinate, garaaž, RF lülitit, etc.by seda täiustada disaini USB IR+RF remote.

5.Rohkem Sõbralik ja Stabiilne DIY Funktsioon: Toetab DIY funktsiooni käsitsi õppe originaal töötleja kui vaja, lahendada teie probleemi leida pult või seadme mudeli ole saadaval avaldaja.Vahepeal,nutikas stseeni seos on toetatud enam mugav infrapuna ja RF seadmete kontroll Smart Elu APP,nagu kodu automatiseerimise ja taimer ja juhtimine ühe seadmega;sisaldab täielik 2-aastane garantii ja 60-päevane tagastamise garantii täielikku rahulolu.

Kirjeldus:

LED-Indikaator: Sinine

Mõõdud: 114*30.4*10mm

Sisend: DC 5V/1A

Wi-Fi Protokoll: 2,4 GHz

Wi-Fi Standard: IEEE 802.11 b/g/n

Infrapuna Sagedus: 38KHz

Infrapuna Vahemik: Kuni 12 Meetrit

Raadio Sagedus: 433/315MHz

Pakett Nimekiri:

WiFi IR+RF remote*1

Kasutusjuhend*1

Kasutusjuhend:

Q&A:

1. K: Kui ma peaksin koht, WiFi IR+RF remote ?

A: Palun asetage IR+RF remote avatud ala, ilma takistusteta ümber ,tagab, et signaal on hea. 2.Q: Mida me peaksime tegema, kui me ei saa kasutada IR remote control seadet?

A: IR ei saa tungida seinad, nii et veenduge, et seal ei ole takistuseks vahel IR puldi ja IR seadmed. 3.Q: kas ma saan kontrolli seadmete abil 2G/3G/4G võrgu?

A: Nii IR remote ja mobiilseadet peavad jagama sama wifi-võrk lisamisel IR remote.Pärast konfiguratsiooni teha, saab kontrollida seadmete kaudu 2G/3G/4G võrku.Praegu seda ei toeta, 5G võrgu. 4.Q: Mida me peaksime tegema, kui me õpime nupud RF seadmed?

A: 1)Kui Avaldaja hüppab aken, vajutage pikalt nuppu, kuni see näitab, õppe õnnestunud, kui ei suuda pärast proovin 3 korda , palun proovige lühike vajutage nuppe.

2)RF remote toetab ainult fikseeritud sageduse 315MHz ja 433.92 MHz.

3)seadmed, millel on suurem turvalisus vajab, mõned puldid neid kasutada jooksva kood ja krüpteeritud koodi.nii, et te ei saa kopeerida nupud.Määratud koodid sisaldavad 1527 seeria, PT 2262 /2264 /2267, rolling kood sisaldab HCS 301/300.

5. K: Mida teha, kui DIY õppe nupud IR seadet?

A: See toetab ainult 38KHz IR sagedus, kui IR remote ei saanud käsud alates IR seadet, on tõenäoline, et sagedus IR seade ei sobi, ei saa uurida käske.Nii et palun kontrollige IR sagedus seade.

  • Sertifitseerimine: CE
  • Wi-Fi Protokoll: 2.4 GHz
  • Infrapuna Sagedus: 38KHz
  • Infrapuna Vahemikus: Kuni 12 Meetrit
  • Suurus: 114*30.4*10mm
  • LED-Indikaator: sinine
  • Sisend: DC 5V/1A
  • Wi-Fi Standard: IEEE 802.11 b/g/n
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: MoesHouse
  • Raadio sagedus: 433/315MHz

Sildid: infrapuna wifi pult traadita usb, Kerge, ewelink, elu hack, nutikas vidin kodus, sonoff võimsus monitor

  • Anonymous

    2022-11-15

    Aitäh