Pood

  • Kodu
  • Mänguasjad Ja Hobid
  • Magnet Lükake Liugurit Poker Suur Kuningas Vähe Kuningas Style Täiskasvanud Metallist Edc Käsi Vurr Fidget Mänguasjad Autism Meele Mänguasjad Stress Relief
img
img
img
img
img
img

Metallist Liuguri EDC Täiskasvanute Mänguasjad, ADHD Autism-Meele Mänguasjad, Ärevus, Stress Relief Mänguasjad, Office Desk Mänguasjad

Umbes see punkt

【Suurepärane Metalli Tööd】metallist liuguri on täielikult valmistatud roostevabast terasest.Fr ont ja tagasi liuguri on kaunilt graveeritud, vastavalt.Värvi metal on töödeldud galvaanilise protsessi, nii et värvi ülemine metallist korpus on vask, ja värvi alumine metallist korpus on pronksist.Iga detail liuguri on täpselt töödeldud, ja pinnatöötlus on õrn ja sile, mistõttu on mugavam hoida.

【Poker Lükake Liugurit】Sa pead push suunas seisukoht sisemine magnetid, nagu siis, kui pokkerile, kaardid paljastama poolt, mis on väga huvitav.Kui vajutada selle magnet-liugur, magnetid sees snap arvesse üksteise, mis annab teile jõudu tagasisidet magnet jõud.See protsess toodab väga karge metallik krahh heli.Te saate muuta pidurisilindri liuguri korrigeerides survetunne madalama lef t-kruvi, et saavutada kõige mugavam tunne.

【Stress Relief】Suur mänguasi ärrituvus, ärevus, kontsentratsioon, ADHD, A-utism , alzheimeri tõbi) patsientidel, suitsetamisest halvad harjumused, mille valiv, mänguasjad, on sul võimalik ohjeldada soovimatud harjumused nagu küünte bi ting ja Sm0king .Teie igav aeg möödub kiiresti, ja kui sa oled üksinda, siis on palju nalja.Paljud inimesed on edukalt murtud halvad harjumused koos see lõbus ja lahe F-IDGET mänguasi.

【Päev Läbi】Need lõõgastav mini FID-GET mänguasjad, mis on teisaldatavad, ning mis on piisavalt väikesed, et mängida ühe käega.Sel moel saab hõlpsasti hoida need õrnad mänguasjad taskus.Need FID-GET mänguasjad on ideaalne reisimine, töö -, kodu-või pliiats juhtudel.Saab mängida kõikjal kontor, kodu -, kooli -, Alam-kuidas , jaam, õues jne.

【Kogud ja Kingitused】Mänguasjad on põnevaid kingitusi, et igas vanuses inimesi, armastus, olenemata vanusest või soost.Sa annad talle oma isa, mees, Vend , poiss-sõber, parim sõber.See on lihtne ja suurepärane kingitus idee, iga kord nagu Sünnipäev, Jõulud, Thanksgiving, Halloween, Uus jooksul või mis tahes muu isiku/sündmuse.Kui sa oled väljavalitu mänguasjad, see peen liugur on teile, ja see on täiuslik kollektsioon.

Toote kirjeldus

Funktsioon:

1. Stress Relief: Sobib inimestele, ärrituvus, ärevus, madala kontsentratsiooniga, ADHD, ja A-utism , aitab murda halvad harjumused, lihtne ja naljakas mängida.

2. Peen Töö: Tähelepanu detailidele, galvaanilise protsessi on vastu võetud, ainulaadne muster liugurit mänguasi, üldiselt tundub peen ja ilus.

3. Suurepärane Kingitus: Sobib üliõpilastele, ameti töötajate, töötajate jne.surve all, ideaalne kingitus kallimale, perekond, sugulased, sõbrad, kolleegid jne sünnipäeval.

4. Kaasaskantav Disain: Kerge kaal ja väike suurus, lihtne ladustada ja vedada, saab kergesti pannakse oma tasku, mis sobib kodu -, kontori -, reisi -, kooli-jne.

5. Metallist Materjal: Liugurit mänguasi võtab suurepärane metall materjali, ohutu ja ökoloogiliselt sõbralik, kindel ja vastupidav, stabiilne ja kulumisele vastupidav, ei deformatsioon, vastupidav kasutamiseks.

Kirjeldus:

Kirje Tüüp: Magnetic Liugur Mänguasi

Materjal: Metall

Suurus: Umbes. 44 x 33 x 8mm / 1.7 x 1.3 x 0.3 aastal

Mängib Meetod: Erinevalt tavalisest liugurid, mis on kergitanud ja alla, tuleb lükkas suunas sisemine magnet seisukoht, nagu siis, kui mängib kaarte, kaardid on voltimata käes, mis on väga huvitav.Kui vajutada selle magnet-liugur, magnetid sees snap arvesse üksteise, mis annab teile jõudu tagasisidet magnet jõud.See protsess toodab väga karge metallik krahh heli.Te saate muuta pidurisilindri liuguri korrigeerides survetunne vasakul kruvi, et saavutada kõige mugavam tunne.

Pakett Nimekiri:

1 x Stress Relief Mänguasi

Märkus:

Palun lubage väike viga tõttu käsitsi mõõtmine.Täname oma arusaamist.

  • Soovitan Vanus: 7-12y, 12+y, 18+, 14+y
  • Mudeli Number: /
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Hoiatus: /
  • Teema: Loomade & Laadi

Sildid: lükake liugurit poker, fidget mänguasjad, metall, liugur fidget, laua fidget mänguasi, edc liugur, fidget mänguasi jalgpall