Pood

img

Kerge Reostuse Takisti Filter(NV) jaoks DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui Freewell Käik Kerge Reostuse Takisti Filter on oluline aksessuaar öösel fotograafia.See aitab teil jäädvustada kristall-selgeid,teravaid pilte tähistaevast, tõhusalt kõrvaldada ümbritseva valguse reostust linnade,alevite ja muu kunstliku valgusega kohtades.

Kui Freewell ND1000 Filter DJI Osmo Tasku,Tasku 2

• Mõeldud lõigatud, kerge 10-f-peatub, mistõttu on ideaalne pildistamiseks väga ere tingimused ja juga samuti.

• Eesmärk on tagada natural motion blur ja vähenda 'Jello" efekti tavaliselt näha, sest kaamera rulluks.

• Ideaalne minimeerimine lens flare sageli näinud, kui pildistate õues väga ere päikesepaistelisel tingimused.

• Mõeldud pehmendama esile värvid, samas filmimine õues.

IR - UV filtrid alates Freewell jaoks DJI Osmo Tasku,Tasku 2

• Multicoated – Freewell algab muutes selle filtri high definition kristall selge, värvitu premium optiline klaas siis kehtib 16Layers kohta multicoated (8Layers iga lõpp), et blokeerida UV & IR kiirguse väljastpoolt vahemikus.

• Oluline on IR - ja UV-Filter: päikese heitkoguste UV-kiirte eest, on märkimisväärselt halb oma kaamera objektiivi.Freewell UV filter on mõeldud neelavad peaaegu kõik erinevaid UV-kiirte, et anda selgem ja teravam pilte vähem haze.Samuti toimib kaitsva kihi, mis kaitseb objektiivi mustuse, tolmu, löökide ja kriimustuste eest.

ND4 filtrit DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui ND4 filter DJI Osmo Tasku,Tasku 2 Freewell Käik aitab aeglustada säriaeg 2 f-peatused.See on suurepärane hõivamiseks kristallselge fotod, kui ilm on pilves või üsna pilvine, madalama päevavalguses.

ND8 filtrit DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui Freewell Käik ND8 filter DJI Osmo Tasku,Tasku 2 on kavandatud selleks, et vähendada valguse lööb kaamera sensor, mis aeglustab kaamera katiku kiirus 3 f-peatused.See on väga kasulik hõivamiseks realistlik ja teravad pildid, eriti pilves päevavalguse tingimustes.

ND8/PL filter DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui ND8/PL hübriid filter alates Freewell Käik, mille eesmärk on piirata summa sisenevat valgust kaamera objektiivi 3 f-peatused.See aitab jäädvustada teravaid ja selgeid kujutisi isegi eredas sunny tingimused väljaspool.See aitab ka, et vältida soovimatut pimestamist alates marring kvaliteeti teie kommentaar või pildi.

ND16 filtrit DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui ND16 filtrit DJI Osmo Tasku,Tasku 2 Freewell Käik väheneb valguse sisenevad kaamera objektiivi 4 f-peatused.See on kasulik, tasakaalustades pildi suurepäraselt ja lööb teravad kaadrid normaalse päevavalguse tingimustes.Lisaks aeglustab teie säriaeg, ND filtrid on ka tõhus vältida soovimatu "jell-o" efekti, mis on sageli näha footages pildistatud ilma ND filtrid.

ND16/PL filter DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui ND16/PL hübriid filter alates Freewell Käik on mõeldud selleks, et vähendada valguse lööb kaamera sensor 4 f-peatused.See aitab jäädvustada tasakaalustatud ja filmikunsti pilte väga ereda päikesevalguse tingimustes, eriti õhtul ja varahommikul.Filter pakub ka kaitset soovimatu mõtteid windows või veekogud.

ND32 filtrit DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui ND32 filtrit DJI Osmo Tasku,Tasku-2 sobib ideaalselt väga ere ja päikeseline päevavalgus-tingimused.Filter lõikab valguse langemist andur 5 f-peatusi, kus on tohutult kasulik eemaldada 'Jello" efekti näinud tõttu kaamera rulluks ja anda natural motion blur footage.

ND32/PL filter Osmo Tasku,Tasku 2

Kui ND32/PL filter alates Freewell Käik on suurepärane viis vähendada undamine kaamera säriaeg 5 f-peatused, aeglustades seeläbi säriaeg tõhusalt.See aitab jäädvustada teravaid ja elavalt pilte värvikas, selles targemaid valgusküllased tingimused.See filter, saate jäädvustada ka palju soovitud 'motion blur" efekt, mis annab teie footages tõeliselt filmi vaadata, välja arvatud kaitsta oma pilte vastu soovimatut pimestamist looduslikest pinnad, mis peegeldavad valgust.

Freewell ND64 filter DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui ND64 filter alates Freewell sobib ideaalselt väga ere ja päikeseline päevavalgus-tingimused.Filter lõikab valguse langemist andur 6 f-peatusi, kus on tohutult kasulik eemaldada 'Jello" efekti näinud tõttu kaamera rulluks ja anda natural motion blur footage.

ND64/PL filter Osmo Tasku,Tasku 2

Kui Freewell Käik ND64/PL hübriid filter on tõhus aeglustab kaamera säriaeg madalaimale.See on suurepärane võimalus lisada ka "motion blur" efekti, mis me unistada.Samuti on tõhusalt ennetada soovimatuid peegeldusi windows, lumi, vesi asutused, jne alates röövides pildi kvaliteet.

CPL Filter DJI Osmo Tasku,Tasku 2

Kui freewell CPL filter kõrvaldab unwants pimestavad peegeldavate pindade(veekogud,lumi,ja klaas windows), kui sa oled väljaspool ja oma undamine sõidab väljas.

  • Tüüp: Polariseeriv Filter
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: FREEWELL
  • Pakett: Jah

Sildid: mic dji tasku 2, vest dji, dji tasku 2 lod, hiina filter, dji osmo 2 tasku, freewell nd1000, määratlemata püksid, liigub dji tasku, djia osmo tasku, filtro sinine kontrolli

  • Anonymous

    2022-08-03

    Kõik on super. Suurepärane kaup! Saabus kiiresti Rostovi

  • Anonymous

    2022-09-19

    Ma, et seda poodi regulaarselt tooted on originaal, hea kvaliteet!

  • Anonymous

    2022-12-18

    Sain selle õige, suurepärase toote kvaliteeti. Mõista mitte ainult cuz ostsin 2 kokku ja tuli eraldi päeva eri kkkk isegi hirmul