Pood

  • Kodu
  • Kodu & Aed
  • Naljakas Kana Müts jaoks on Kana Pisike Lemmikloomad Naljakas Chicken Feather Tarvikud Mütsi Kukk, Part Papagoi, Hamstri Kodulindude Näita Kostüüm
img
img
img
img
img
img

Bullet Punkte:

1、kulumiskindel Materjal: Seal on käsna vooder sees pet kana müts, mis on pehme kanda ja ei ole lihtne haiget väikesed lemmikloomad, pakkudes mugav seljas kogemus.

2、Hea Kaitse Lemmikloomad: Kana mütsid kanadel võib pakkuda peavarju kõige eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate kohta päikseline või vihmane päeva, varjestus neil otsese päikesevalguse ja vihma, ja isegi vähendada riski raskete pea ja aju vigastusi.

3、Reguleeritav õlarihm Disain: sisemine vooder tagab polsterdus mõju, kui oma kana lööb.Need kana kiivrid on reguleeritav kummipael.

4、Värvikas Kana Mütsid: Erksad värvid võivad vastavad teie lemmiklooma kana muutuvatele vajadustele ja lisa elav tunne.Ja kana sulg müts võib ka kaitseks päikese ja vihma pildistamisel lemmikloomad läbi.

5、Mitmekülgne Kasutamine: Need mini kana mütsid sobivad igapäevaseks pet kanda ja saab kasutada ka mitmel korral, näiteks sünnipäevi, pere kogunemised, foto rekvisiidid, ja Jõulud.

Omadused:

1. Hea dekoratiivse mõju:

Mini kana pet müts on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mis ei ole lihtne murda või deformeerida, seda saab kanda pikka aega, ja sulg on kunstlik sulg, mis kõik võib tuua hea dekoratiivse mõju.

2. Lisada ilu ja võlu:

Nende armas kana kostüüm mütsid on kena tarvikud lisada oma lemmikloomad' varustus.Teie eraelu puutumatust soodustavate tehnoloogiate saab kanda neid uusaastapidu, või kanna neid juhuslik pidu, sünnipäev, või pet-teemastatud pool, et lisada armu ja ilu.

Kirjeldus:

Nimi: Kana Mütsid Kanad

Materjal: kangas

Värv: roosa, sinine, roosa, punane, lilla

Suurus: umbes 7*2.4*4.5 cm/2.75*0.94*1.77 aastal

Pakkeleht:

1* pet kana müts

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Sildid: kukk tarvikud, Talu Loomad, Tarvikud, kana kiiver, kana kostüüm seelik, kana kaitse ülikond, kiivri jaoks on kana, põllumajandus, kodulindude põll, kana tarvikud, kana müts