Pood

  • Kodu
  • Ilu & Tervis
  • 2tk=1Pair Silikoonist Varvaste Eraldajad Vastupidav Pöidla Eversion Korrektor Leevendada Valu Ohutu Korduv Kasutamine Varbad Sirgendajad, Jalgade Hooldus
img
img
img
img
img
img

Tehnilised andmed:

Pakett Sisaldab: 1 Paar * Varvaste eraldajad

Kirje Tüüp: Varvaste eraldaja

Materjal: SEBS

värv: Läbipaistev

Suurus(L*W): 6 * 1,8 cm/2.36 * 0.7 tolli

Üks suurus sobib kõigile.Üksikasjalikud suuruse palun vaadake pilti.

Toote kohta:

1. Eraldi pöidla ja teiste sõrmede tõhusalt, EI kattu, ei ole efekti, et koht suur ja pinky (vähe) ja varbaid õiges asendis, ja parandada tugevust oma varbad.treat oma vaivaisenluu, Leevendada valu, vähendab hõõrdumist vahel oma varbad ja nautige taas kõndima.

2. See varvaste eraldaja saab kanda diskreetselt alusel jalatsid, Saab kanda igasuguseid kingad.Saab kanda ajal, nii päeval ja öösel, et hoida oma varbad otse ja leevendada ebamugavustunnet.Pakub täiendavat toetust, eemaldab pingeid, parandab tasakaalu jalad.

3. Valmistatud ohutu materjal, SEBS, SEBS on oksüdeerunud SBS, mitte-mürgine, hea stabiilsus, vananemine vastupanu, kuumuskindlusega, kõrge elastne, nr deformatsiooni pärast compression, mugav kanda.Toode on pestav ning seega on korduvkasutatavad.

4. See varvaste eraldaja on mõeldud koos pehme materjal, naha-sõbralik, ei ole tugevalt jalga, et pakuvad täiendavat ruumi vahel oma varbad ja aitavad ennetada suur ja väike varvas liigub sissepoole, suunas, teised varbad, kuigi pinky varba liigeste on sunnitud väljapoole.mis teeb kõndimise mugavamaks ja lõõgastuda.

5. Ultra-õhuke ja kerge disain, Sobivad kindlalt, võib kanda koos kõige tüüpi kingad: avatud ninaga, kõrged kontsad, sportlik, ortopeedilised jalatsid.

Ametikoht:

1.Kvaliteetne veniv kangas ja vett hülgav materjal Vältida varbad kattuvate ja nahka ärrituse ja põletikud

2.Looduslik & mugav viis ravida vaivaisenluu valu, hallux valgus, haamer varbad, Leevendada survet bunions & bunionettes ja teise jalaga probleeme.

3.Ultra-õhuke takistuseks saab kanda paljajalu ja iga paari kingi.

4.Ennetada ja leevendada oma suu valu, Sirutada ja muutke oma varbad aeglaselt ja parandada oma suu tervishoiu päeva.

Omadused:

1.Täiesti uus ja kvaliteetne

2.Uusim disain, suurendada mugavus

3.Intensiivsust vähendada ühekülgne parandus ja vähendada valu.

4.Sobib igasuguseid inimesi, eriti hallux valgus luud, väike varvas varus , kaua seljas kõrged kontsad ja nii edasi.

  • Materjal: SEBS
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: BYEPAIN
  • Toote Tüüp: Suu Hügieeni Vahendid
  • Taotlus: Suu
  • Mudeli Number: Varvaste Eraldaja
  • Dropshipping: Jah

Sildid: vihmamantel silikoonist jalad, realistlik silikoonist rinnahoidjad, realistlik silikoonist geel, tasku realistlik silikoonist, madratsid silikoon suu, klambrid silikoon suu, õmblemine silikoon suu, realistlik silikoonist komplekt, huawei silikoon suu, suu silikoon prikol